Петък, 24 Май 2019
Риби

Месечен хороскоп
Януари 2017

10585
Месечен хороскоп - Риби - 01.01.2017 - 31.01.2017 година
 
 
Стремете се към пълноценна изява на добрите страни на характера ви, като не позволявате на средата, в която живеете и работите да ви обсеби до степен, че да забравите за личните си интереси. По-често се вслушвайте в гласа на сърцето си, в желанията и всичко, което е важно за вас, освен професионалната ви заетост и грижите по семейството. Пътешествията ще са част от мечтани реализации за някои от вас, други ще мислят за подновяване на гардероба, прическата и визията си като цяло. Ще сте харесвани и ще събирате много погледи върху себе си, но не се главозамайвайте. Ако сте семейни, не стигайте до крайности във флирта, независимо, че ще ви е приятно да ви боготворят. По свои причини, често неоснователни, настроението ви ще се мени и на околните ще им бъде трудно да предугаждат желанията и мислите ви. За всички ще е по-добре, ако сте открити и не таите в себе си болката, а я споделяте. Не само, че ще ви стане по-леко на душата, но ще срещнете разбиране и подкрепа.
 
По отношение на професионалната ви заетост е възможна промяна на съществуващото положение, най-често инициирана от самите вас. Съветът ми е да не избързвате с решенията си и внимателно да обмисляте всяка своя стъпка, за да не съжалявате. С парите ще бъдете относително добре, предвид разходите по празниците, но няма да изпадате в криза на духа, заради тяхната недостатъчност. Научете се да бъдете пестеливи и заделяйте от спечеленото, влагайки го в изгодни инвестиции. Ако не ви достига информация ще я получите от специалисти в съответната сфера. Заради склонността ви да се претоварвате с работа е възможно да стигнете до физическо изтощение. Не го допускайте, за да не настъпи трайна промяна в плановете ви. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година