Понеделник, 30 Януари 2023
Риби

Месечен хороскоп
Януари 2016

5685
Най-важното, на което трябва да обърнете внимание през тези дни е да се стабилизирате – психически, в здравословен и финансов план. За това ще си помогнете и сами, ако се вслушвате повече в собствените си мисли, желания и нужди, като не се поддавате на нездрави внушения. Не позволявайте да ви манипулират, като ви използват за користни цели, под прикритието на ласкави думи по ваш адрес. Имайте предвид, че както започнете годината, така ще ви върни през целия период, за това е добре да сте овладени, аналитични, предвидливи и обективни.
 
Няма съмнение, че любовта и уважението ви ще прозират в отношенията ви, но съберете сили да се разделите с онези, които ви връщат назад и товарът им ви идва в повече. Самотните имат шанс да срещнат интересен човек, който ще ги заинтригува с интелект, чувственост и визия, дано това промени живота им за добро. Въздържайте са да давате пари назаем, за да не се чудите как да се оправяте в последствие с нуждите си.
 
Ще имате напредък в делата си, ако съумеете добре да се организирате и подредите приоритетите си по важност. Пътуванията ще са интересни и ще разнообразят времето ви, освен, че ще срещнете нови хора, ще си починете и заредите с позитивни емоции. Работните ангажименти ще поддържат в кондиция разума и духа ви, но няма да липсват и желания, свързани с хора от миналото ви. Носталгията ще ви подтикне към не планирани начинания, дано не съжалявате с констатацията за промените, които са последвали. В дните около 8 – 10 януари бъдете особено внимателни и щадящи към себе си. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-