Неделя, 25 Септември 2022
Риби

Месечен хороскоп
Февруари 2020

3528

Месечен хороскоп - Риби - Февруари - 01.02.2020 - 29.02.2020 година

Февруари няма да бъде от най-леките ви месеци, за това е добре да се съобразявате с обстоятелствата и да не надскачате възможностите си. Бъдете търпеливи, умерени във всичко и отдайте предпочитанието и активността си на рутинните занимания. Не робувайте на желанието си да сте полезни на всеки за всичко, сред обкръжението ви има хора, някои от които считате за свои приятели, но лоялността им към вас не винаги ви носи очакваните емоции и развития.

Не давайте пари на заем, защото няма да си ги получите обратно. Не се доверявайте и по-добре да не споделяте плановете си, за да не осуетят изпълнението им. Така подреждайте програмата си, че да не се претоварвате и да стигате до физическо и психическо изтощение. Гледайте на неуспехите си философски, без да критикувате и да храните нереалистични очаквания към никого. Отнасяйте се с разбиране към чуждите проблеми, защото всички имат такива, и не планирайте начинания, които предварително са обречени на провал. Препоръчително е да не сменяте работата си. Следвайки препоръките, интуицията си и вярната посока, ще избегнете проблеми и ще оставате доволни от себе си. Загрижени сте да се развивате не само професионално, но и духовно, за това ще засилите интереса си към странното и нетрадиционно в живота, обогатявайки знанията и разширявайки заниманията си и с духовни практики.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен, любовен, обществен, здравен и делови план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Това ще ви помогне да изпреварите събитията за да бъдете готви за всички превратности, които животът може да ви предложи. Дръжте живота си в собствените си ръце и едва ли ще има какво да ви изненада!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година