Вторник, 23 Юли 2019
Риби

Месечен хороскоп
Февруари 2018

9400

Месечен хороскоп - Риби - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

През февруари нямате причини да бъдете тъжни, живейте по-ведро и по-често се усмихвайте. Месецът ще ви предложи чудесни възможности за професионални и лични реализации, изпълнението на които няма да ви затрудни, стига да сте с овладени емоции и да не пренебрегвате себе си, отдадени на прекалените ви грижи за другите.

Последното е нещо, което трябва правилно и добре да бъде осъзнато, за да не грешите в преценките си, било в личен или друг план. От професионалните си контакти и връзки с наши и чуждестранни партньори и фирми извличайте най-доброто за себе си, заради което няма да бъдете упрекнати от никого. Възможни са евентуални недоразумения, които най-често ще са породени от несъответствието между вложената от вас енергия и онова, което получавате в замяна. Не предлагайте сами услугите си, ако такива не са ви поискани, и не се обвързвайте с чужди отговорности, защото и вашите не са никак малко. Не разголвайте прекалено душата си пред никого, добре обмисляйте начинанията си и не живейте с прекалени очаквания от другите, за да си спестите разочарования. На необвързаните им предстои влюбване, но бъдете разумни и не предприемайте прибързани стъпки. Изчакайте достатъчно, за да сте сигурни в чувствата си и тогава мислете за трайно обвързване.

Сигурно е, че новите контакти и познанства ще имат градивно въздействие върху живота ви. В здравословен план не сте застрашени от нищо сериозно, стига да отделяте достатъчно време за отдих, развлечения и спорт, с които да балансирате стреса, умората, отегчението и депресиите. На 11 и 12 февруари, бъдете по-внимателни и не предприемайте рисковани начинания, не се претоварвайте и мислете позитивно. Ще имате много възможности и хубави поводи, които ще ви правят доволни и щастливи, и най-вече ще има с кого да ги споделите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година