Събота, 24 Август 2019
Риби

Месечен хороскоп
Февруари 2017

8095

Месечен хороскоп - Риби - 01.02.2017 - 28.02.2017 година

Поставяте си високи цели, които изискват пълно отдаване и по-добро владеене на емоциите. Последното е нещо, което трябва правилно и добре да бъде осъзнато, за да не грешите в преценките си, било в личен или друг план. От професионалните си контакти и връзки с наши и чуждестранни партньори и фирми ще извличате най-доброто, но също така са възможни и недоразумения. Най-често ще са породени от несъответствието между вложената от вас енергия и онова, което получавате в замяна. Не предлагайте сами услугите си, ако такива не са ви поискани, и не се обвързвайте с чужди отговорности, защото и вашите не са никак малко. Нямате причини да сте тъжни, живейте по-ведро и по-често се усмихвайте. Ясно е, че каквото зависи от вас ще го направите, за да облекчите нечия съдба, но няма да имате кой знае какви успехи в това отношение, за това не се обвинявайте. Ролята ви на вдъхновители ще е по-изразена, и ако в нещо може да сте полезни, то ще е точно в нея.

Съветът ми е да не разголвате прекалено душата си пред никого, добре да обмисляте начинанията си и да не живеете с прекалени очаквания от другите, за да си спестите евентуални разочарования. На необвързаните им предстои влюбване, но бъдете разумни и не предприемайте прибързани стъпки, само защото хормоните ви бушуват. Изчакайте достатъчно, за да сте сигурни в чувствата си и тогава мислете за трайно обвързване. Сигурно е, че новите контакти и познанства ще имат градивно въздействие върху живота ви. През дните от 21 до 24 февруари бъдете по-внимателни и не предприемайте рисковани начинания, не се претоварвайте и мислете позитивно. Ще имате много и хубави поводи, които ще ви правят доволни и щастливи. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година