Петък, 20 Септември 2019
Риби

Месечен хороскоп
Февруари 2016

4931
За съжаление, месец февруари няма да бъде от най-леките ви месеци, скъпи Риби. Открояват се два важни момента, които биха могли да се превърнат в проблеми за вас. На първо място е здравето, което в никакъв случай не бива да пренебрегвате през тези дни. Под въздействие на температурите и грипната обстановка са възможни простуди, че и нещо повече. Не чакайте да се стигне до усложнения и вземете навреме мерки. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Приемайте имуностимулатори, за да подсилите организма си и повече течности, под формата на чай, сокове и вода. Не по-малко важна е и балансираната диета. На второ място са отношенията ви с околните. Подвластни сте на емоциите и често действията ви са следствие на импулсивните ви решения, които не винаги са във ваша полза. За това е добре да се владеете повече, особено, когато трябва да взимате решения, касаещи и други хора. Не изпадайте в крайности на духа и знайте, че винаги има изход от всяка ситуация. Ще се противопоставите успешно на стреса и ще се почувствате по-уверени и силни, ако погледнете от добрата страна на всичко, което ви заобикаля.
 
Бог ви обича и ви дава сила, която трябва да овладеете и използвате. Ще го постигнете чрез смирение, добро отношение, размисъл и естествено поведение. Открийте приятелите сред многото хора около вас, защото е сигурно, че те са там и ще почувствате лекота във всичко. А всичко за някои означава работа и нови възможности. Препоръчително е да не се ангажирате с нови проекти, а да работите по приключване на вече започнатите. Бъдете особено внимателни през дните 4 – 6 февруари и не рискувайте в нищо.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година