Неделя, 26 Май 2024
Риби

Месечен хороскоп
Декември 2020

1987

Месечен хороскоп - Риби - Декември - 01.12.2020 - 31.12.2020 година

Както за много други, и за вас декември ще бъде месец на равносметка, но с достойнство и амбиция за успех ще посрещате предизвикателствата пред себе си. В известна степен ще ви мотивират и пропуснатите до тук възможности, за това няма да сте нито много съчувстващи, нито много емоционални. С адекватни и бързи реакции ще от реагирате на събитията покрай вас, приемайки предложения и публични изяви.

Наред с това ще се радвате на популярност и уважение Успехът ви сега ще се превърне в добра основа за бъдещи реализации, за това бъдете себе си и работете здраво. Ще се радвате на популярност и уважение, но това няма да ви попречи предпазливо и методично да съставяте и следвате плановете си. По отношение на бизнеса си ще имате силни изяви, най-вече в периода от 5 – 20 декември, когато ще може да реализирате финансови и творчески проекти. Бъдете активни и не жалете времето и силите си, за да бъдат празниците ви спокойни и весели. Не пропускайте този благоприятен период и се посветете на въпроси, касаещи освен бизнеса, кариерата, семейството, социалната сфера и всичко, което е важно. Възможни са наследствени дела, придобивки от материален характер, за търсещите работа се очертава добро предложение, както и по ред други, интересуващи ви теми.

Ще имате сполука и в делата с чуждестранно участие, като някои от вас ще мислят за учредяване на съвместни предприятия и бизнес, чиято реална реализация се очертава през идващата година. В дните от 26 до 28 декември бъдете особено внимателни по време на път, възможни са простуди и инфекции, но и през цялото останало време не приспивайте бдителността си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!