Сряда, 7 Декември 2022
Риби

Месечен хороскоп
Декември 2019

3363

Месечен хороскоп - Риби - Декември - 01.12.2019 - 31.12.2019 година

През декември заложете на интелектуалните си възможности, за да постигнете целите си. Бъдете активни и не оставайте нищо несвършено от програмата си, за да не провалите намеренията си.

Промените и пътуванията през декември са във ваша полза и са предпоставка за успехите ви през следващата година. В професионално отношение бъдете отговорни към хората от обкръжението ви, за да получите това, което очаквате от тях. Съдбата ви подкрепя и отваря нови възможности пред вас, за да постигнете нов професионален връх. Пазете се от излишни емоции, не приемайте като своя кауза решаването на чужди проблеми, за да не си създадете свои, най-вече здравословни. Не се инатете там, където това не е нужно, за да не си навредите и да блокирате възможността за промени, към които се стремите. След време дори и да го осъзнаете, ще бъде късно. Не се притеснявайте без причина и търсете повече онези неща и моменти, които ви създават хубави емоции и ви помагат да се освободите от стреса.

От вашия избор зависи да не натоварвате кармата си с непоправими грешки, които иначе ще изплащате през следващата година. Задължително носете удобни обувки заради предпоставка към проблеми със стъпалата и лимфната система. В отношенията с интимния ви партньор не показвайте недоверие и ревност, които могат да ви създадат сериозни проблеми. Радвайте се на живота си и вярвайте в доброто у хората. Посрещнете Коледа и Новата 2020 година заедно, бъдете здрави, щастливи и доволни! Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година