×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 17 Ноември 2018
Риби

Месечен хороскоп
Декември 2017

9369

Месечен хороскоп - Риби - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

През декември ви предстои да решавате много въпроси от професионален и личен характер, част от които ще се окажат решаващи за кариерата, местоживеенето и обвързаността ви през идващата година.

С положителната енергия, която излъчвате ще бъдете в състояние да творите много и интересни неща, стига да я използвате правилно. С проявената си активност ще засилите позициите си, ставайки по-смели, решителни и успяващи. Не се поднасяйте сами в ничия жертва, защото никой няма да го оцени. Научете се да се обичате и да се грижите по-добре за себе си. Това са уроци, чието пренебрегване ще ви носи само негативи и емоционално неудовлетворение. Заслужавате най-доброто в този живот, и ако друг не може да ви го осигури, то значи да го направите вие. Ако сте пасивни, в лошо настроение и затворени в себе си, ще трябва сериозно да се замислите над бъдещето си. Погрижете се до средата на месеца да приключите със своите бизнес и делови начинания, оформяйте документацията си, приемайте предложения, сред които и за работа.

Пътуванията ще са благоприятни и носещи хубаво настроение, ако сте се погрижили за своята безопасност, особено от 18 до 20 декември, които са критични дни за вас. Ще имате срещи с нови хора, а някои ще отворят сърцето си и за нова любов. Не подценявайте умората и склонността ви да се притеснявате за какво ли не, най-често неоснователно. Това ви изхабява много и за съжаление се забелязва. Позволете си повече време за отдих, за да възстановите силите и духа си, и да сте в отлична форма през празничните дни. Близостта на семейството и традициите ще направят атмосфера на дома по-топла и уютна за всички в къщи. Весело посрещане на Новата 2018 година и нека Бог бъде винаги с вас! Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година