Понеделник, 30 Януари 2023
Риби

Месечен хороскоп
Август 2022

1185

Месечен хороскоп - Риби - Август - 01.08.2022 - 31.08.2022 година

Постигайки една цел, вече сте устремени към друга в непрекъснат и динамичен ход. Някои биха ви упрекнали в прекалено фантазьорство и откъсване от реалността, но и тук може да се поспори.

В интерес на истината сте измежду малкото представители на зодиака, които не биха допуснали да са некоректни, лицемерни, подли и нетолерантни. Качествата, с които се отличавате са коректност, изпълнителност, откритост и точност в отношенията, честност, преданост, състрадателност и великодушие, толерантност и професионализъм, което ви прави предпочитани като партньори и хора, на които може да се има доверие.

И ако някой не ги оценява или ги подценява, то значи, че не бива да съжалявате за него, очевидно пътищата ви са ориентирани в различни посоки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-