Вторник, 6 Декември 2022
Риби

Месечен хороскоп
Август 2020

2311

Месечен хороскоп - Риби - Август - 01.08.2020 - 31.08.2020 година

Новостите през август ще съпътстват работата и създават предпоставки за развитие, но бъдете внимателни. Загрижени сте за парите си и с повече упорство ще работите за стабилизиране на постигнатото, без да оставате безразлични и към предизвикателствата наоколо. Натовареността ви няма да е по-малка, въпреки, че периодът е подходящ за почивка. Старайте се всичко около вас да бъде в умерени граници, крайностите не са препоръчителни и дори вредни, за това не се разпилявайте в много посоки.

Правете нещата така, както ги виждате вие, като се ръководите от разума и не робувате на емоциите си. Обратното може да влоши отношенията ви с роднини, колеги и хора от обкръжението ви. Интимната ви връзка също ще бъде в пряка зависимост от психическото ви състояние. Нервността, умората, липсата на средства и време могат да я погубят, за което горчиво ще съжалявате. Покажете на партньора си, че цените разбирането му и не злоупотребявайте с търпението му. След 8 август вземете важните си решения и ги следвайте с нужните действия. И нещо много важно - не правете нищо на инат. Ако имате предложения ги обмислете, но влезнете ли заради тях в противоречие със семейството си, не очаквайте нищо добро. С други думи бъдете балансирани във всичко и ще живеете спокойно.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година