Понеделник, 5 Юни 2023
Риби

Месечен хороскоп
Август 2019

3840

Месечен хороскоп - Риби - Август - 01.08.2019 - 31.08.2019 година

През август сте подвластни на емоцията и в много отношения действията ви ще са продиктувани по-скоро от тях, отколкото от други причини. Независимо от това ще имате своите постижения в професионалната кариера, които ще ви носят пари и признание.

Ще придавате значение на стойностните неща и по-малко на онези, чиято преходност омаловажава значението им. Ще ви привличат интелектуалните събеседници и изяви, но няма да ви е чуждо и желанието за развлечения. И имате право, месецът е подходящ за отпуска, за пътуване, гостуване и повече свобода. Във всички случаи слушайте сърцето и интуицията си, не се насилвайте да бъдете там, където ви е скучно или не го определяте като ваше място. Отново обръщам внимание на необходимостта да владеете по-добре емоциите си, проявите на агресия могат да провалят изграденото до сега, а с него и бъдещето ви. Останете толерантни към обкръжението си и ще се радвате на взаимност. Откровеността ви е качество, което не всеки може да оцени, изхождайки най-вече от себе си. Но истината е важна за вас и няма да се уморите да я отстоявате, каквото и да ви струва това.

Бъдете благодарни и оценявайте всичко, което имате. Предпазвайте се от проблеми и от излишни емоции, преследвайки поредната своя цел в професионалната ви реализация. Ще запазите добро здравето си, ако не се вживявате в проблемите на околните и се стараете да останете спокойни във всяка ситуация. Последното е от жизнено значение, за това не пренебрегвайте по никакъв начин себе си и се грижете за своя душевен мир. Всичко, което ви умиротворява и ви прави щастливи е добро за вас, не се принасяйте в доброволна жертва на хора и ситуации, внимателно подбирайте обкръжението си и си създавайте повече поводи за радост. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-