Четвъртък, 18 Юли 2019
Риби

Месечен хороскоп
Август 2018

4074

Месечен хороскоп - Овен - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

Използвайте времето си през август да приключите започнатите задачи и не подхващайте нови. Прозорливостта ще ви помогне по-ясно да разграничите истината от фалша и да не се впускате в действия с непредвидим край, които могат да ви докарат беди.

Чувствителността ви е засилена и често ще бъде причина за конфликти, ако на време не се овладеете. Дори и да сте в правото си да изисквате, не го правете ултимативно, защото ще останете разочаровани от поведението на онези, към които насочвате исканията си. Ако ви позволяват финансите и времето заминете на някъде, където ще бъдете далече от дразнители и в тишина и спокойствие ще размишлявате върху живота си. Постарайте се да не подсилвате и без друго обстановката около вас с напрежение, за да имате сили за изпълнението на намеренията си, но най-важно, за да сте в добра физическа и психическа форма. Създавайте си сами развлечения с нещата, които ви харесват, заниманията с хоби, особено ако са сред природата, ще ви позволят да възстановите силите си и погледнете на случващото се от по-добрата му страна.

Месецът не е подходящ за създаване на нови връзки, а още по-малко в интимен план. Ако сте семейни се пазете от изневери, за да не си създадете проблеми, водещи до раздяла. Отношенията в семейството ще са относително спокойни, стига да не изразявате претенциите си към близките ви. Най-подходящото време през годината за почивка за вас е през август, за това не се колебайте дълго и заминавайте. В дните от 21 до 23 август внимавайте повече за здравето си, не претоварвайте стъпалата и се пазете от травми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година