Четвъртък, 30 Ноември 2023
Риби

Месечен хороскоп
Април 2023

1673

Месечен хороскоп - Риби - Април - 01.04.2023 - 30.04.2023 година

Любознателни и трудолюбиви, ще развивате интересите си в много посоки през месец април, но главното е да оставате доволни от себе си. Поставяте си цели, които изискват огромен ресурс от енергия, и ако не сте преценили силите си, това може да доведе до срив в психиката и здравето ви. На първо място направете обективен анализ на даденостите и преразгледайте шансовете си. Вслушайте се в сърцето си, то е вашия надежден ориентир, когато трябва да вземете важно решение или сте изправени пред избор.

За предпочитане е да се насочите в посока, в която имате потенциал да развиете способностите си, като организирате новите начинания до 12 април. Всяка допусната грешка може да струва скъпо. Няма съмнение, че в сфери, в които избирате да се реализирате ще давате повече свобода на творческите си усещания и таланти, но и във всички други, предвид многото ви качества и отработени умения. Ще ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. Няма да ви липсват и делови предложения, някои от които ще ви изкушат до степен на часа да зарежете старата си работа и да се впуснете в новите предизвикателства. Може и да успеете, но не е ли по-добре спокойно да ги обмислите и след това да решите накъде да потеглите.

Така поне ще бъдете сигурни, че не сте прибързали, за което може да се упреквате в последствие. И най-важно, ако решите да започнете нова работа, да го направите до 12 април, след тази дата ще бъде трудно и неблагоразумно. Погледите на много хора ще се насочат към вас, особено в началото на периода. Ще се почувствате поласкани и горди, но не потискайте бдителността си. Не всички ще са продиктувани от добри намерения, и ако навреме не осъзнаете това е възможно да трупате негативи. Периодът от 20 до 22 април са рискови дни, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате.