Вторник, 3 Август 2021
Риби

Месечен хороскоп
Април 2018

5773

Месечен хороскоп - Риби - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

През април ви се дава да осъществите всичко, което планирате и за което сте подготвени. Ще изпъквате с красноречието си и умението ви добре да излагате фактите и аргументите в подкрепа на идеите си.

Тези и други ваши качества ще ви осигурят успех във финансовата и всяка друга сфера, в която влагате енергията си. За много от вас април се свързва със засилени контакти и пътувания, често и в чужбина, които ще бъдат успешни, ако не се поддавате на внушения, навеждащи ви към погрешни решения и действия. Проявете повече бдителност към хора, които в преследване на собствените си интереси и користни цели са в състояние да погазят всякакви норми на поведение и дори да стигнат до крайности, за да ви се харесат и се възползват от вас. Щедростта и великодушието ви им дават кураж да черпят от знанията, труда и идеите ви, след което безскрупулно да ви обърнат гръб.

За съжаление сред тях може да срещнете роднини и дори приятели, за това бъдете мнителни и установите ли такива до себе си, навреме ги дистанцирайте, за да не се превърнете в лесна мишена за намеренията им. Казаното трябва да ви направи още по-предпазливи, ако се занимавате с политика, социална дейност и работа с много хора. Живейте свободно и спокойно, без да обременявате психиката и здравето си с проблемите на хора, които нехаят за вас. Няма да ви липсват късмет и хубаво настроение, задгранични пътувания, любов и развлечения, които ще правят живота ви по-хубав. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година