Сряда, 29 Януари 2020
Рак

Месечен хороскоп
Септември 2017

10801

Месечен хороскоп - Рак - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

Нуждата от промяна ще ви подтикне да предприемете по-решителни стъпки в утвърждаване на съществуващите позиции и завоюване на нови, било в професионален или друг план. Натовареността ви ще оказва влияние върху настроението и отношенията ви с околните, което не бива да възпрепятства изпълнението на поставените ви цели.

Ще запазите мира около себе си, ако по-малко споделяте намеренията си и повече слушате. Сигурно е, че ще откриете за себе си това, което ви интересува и ще се възползвате от момента, стига да не сте разконцентрирани и разпилени в много посоки. В резултат на натрупания ви опит, не само професионален, но и житейски, на преден план ще излязат скритите ви заложби, много неща ще прозрете и ще напреднете в сфера, познанията по която ще ви помогнат да се устроите по-добре материално в бъдеще. И нещо много важно: не се обвързвайте с чужди проблеми, нека всеки се оправя според възможностите си, вие също, за да не претоварите психиката си. Бъдете уверени в исканията си, от поведението ви ще зависят развръзки и в крайна сметка финансите ви. Търсещите нова работа или въобще работа имат шанс, стига да разширят сферата на интересите си. 

Ако ви предложат заетост, която на пръв поглед не ви привлича в последствие може да се окаже печеливша и с възможности за развитие, за това не бързайте да отказвате и добре обмисляйте предложенията. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви бъде полезна и дори определяща при взимане на решения, като разбира се, не пренебрегвате и разума си. Пътуванията ви ще бъдат служебни и за развлечения, а за някои от вас и в чужбина. Ще ви помогнат, макар и за кратко, да забравите напрежението и стреса, и да се разведрите. Като цяло няма да ви липсват приятни емоции, но всичко ще зависи от вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година