Събота, 24 Август 2019
Рак

Месечен хороскоп
Септември 2016

7234
Месечен хороскоп - Рак - 01.09.2016 - 30.09.2016 година
 
През септември работете за постигане на целите си и делови интереси, като по-малко споделяте намеренията си и повече слушате. Сигурно е, че ще откриете за себе си това, което ви интересува и ще се възползвате от момента, стига да не сте разконцентрирани и разпилени в много посоки. На преден план ще излязат скритите ви заложби, много неща ще прозрете и ще напреднете в сфера, за която не сте полагали големи старания до сега. Повечето ще ви се дава, за това съумейте да се възползвате достойно, като не злоупотребявате с конфиденциална информация и осведоменост, каквато липсва на другите. Полезно и за предпочитане е да не се гърбите с чужди проблеми, нека всеки се оправя според възможностите си, вие също, за да не претоварите психиката си. Бъдете уверени в исканията си, от поведението ви ще зависят развръзки и в крайна сметка финансите ви. Търсещите нова работа или въобще работа имат шанс, стига да разширят сферата на интересите си. Възможно е и непривлекателна на пръв поглед заетост в последствие да се окаже печеливша и с възможности за развитие, за това не бързайте да отказвате и добре обмисляйте предложенията.
 
По-често се вслушвайте в интуицията си, в много отношения тя ще е определяща при взимане на решения, като разбира се, не пренебрегвате и разума си. Пътуванията ви ще са както служебни, така и за развлечения, а за някои от вас и в чужбина. Те ще ви помогнат, макар и за кратко, да забравите напрежението и стреса, и да се разведрите. Като цяло няма да ви липсват приятни емоции, но всичко ще зависи от вас. В любовта не винаги ще срещате разбирането, което очаквате, за сметка на това близките ви ще са най-голямата ви опора. Не пропускайте да им покажете, че ги цените и обичате, но не само на думи. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година