Събота, 26 Ноември 2022
Рак

Месечен хороскоп
Октомври 2022

1040

Месечен хороскоп - Рак - Октомври - 01.10.2022 - 31.10.2022 година

През октомври работете за постигане на целите си и делови интереси, като по-малко споделяте намеренията си и повече слушате. Сигурно е, че ще откриете за себе си това, което ви интересува и ще се възползвате от момента, стига да не сте разконцентрирани и разпилени в много посоки. На преден план ще излязат скритите ви заложби, много неща ще прозрете и ще напреднете в сфера, за която не сте полагали големи старания до сега.

Повечето ще ви се дава, за това съумейте да се възползвате достойно, като не злоупотребявате с конфиденциална информация и осведоменост, каквато липсва на другите. Полезно и за предпочитане е да не се гърбите с чужди проблеми, нека всеки се оправя според възможностите си, вие също, за да не претоварите психиката си. Бъдете уверени в исканията си, от поведението ви ще зависят развръзки и в крайна сметка финансите ви. Търсещите нова работа или въобще работа имат шанс, стига да разширят сферата на интересите си. Възможно е и непривлекателна на пръв поглед заетост в последствие да се окаже печеливша и с възможности за развитие, за това не бързайте да отказвате и добре обмисляйте предложенията.

По-често се вслушвайте в интуицията си, в много отношения тя ще е определяща при взимане на решения, като разбира се, не пренебрегвате и разума си. Пътуванията ви ще са както служебни, така и за развлечения, а за някои от вас и в чужбина. Те ще ви помогнат, макар и за кратко, да забравите напрежението и стреса, и да се разведрите. Като цяло няма да ви липсват приятни емоции, но всичко ще зависи от вас. В любовта не винаги ще срещате разбирането, което очаквате, за сметка на това близките ви ще са най-голямата ви опора. Не пропускайте да им покажете, че ги цените и обичате, но не само на думи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година