Четвъртък, 29 Юли 2021
Рак

Месечен хороскоп
Октомври 2018

2929

Месечен хороскоп - Рак - Октомври - 01.10.2018 - 31.10.2018 година

Активността ви през октомври ще ви носи печалба не само във финансов, но и в обществено-политически план. Добре е по-често да си правите обективна самооценка и да не изпадате в крайности за нищо, за да не загубите постигнатото.

Новите начинания и дела, които предприемате до 18 октомври ще ви носят успех, стига да не приспивате бдителността си и да сте последователни в действията си. В професионално отношение ще имате напредък в делата си и възможност да градите успешна кариера, стига да не се оставите на инерцията и да се осланяте на стара слава. Харчете умерено парите си, за да не затънете във финансови проблеми в края на годината. Безработните имат шанс за намиране на работа. В отношенията си бъдете по-деликатни, уважавайте родителите си и се грижете за тях, независимо дали се чувствате разбрани или не.

Чувствителността ви често е причина за конфликти, но най-вече необузданите емоции, гняв и склонност да се сравнявате с другите. Използвайте качествата си и работете за заздравяване на семейните връзки, те са вашата опора и в известен смисъл гаранция за доброто ви самочувствие и здраве. Последното ще го съхраните и ако се грижите по-добре за себе си. Ако имате стабилна връзка може да мислите за създаване на семейство. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година