×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Рак

Месечен хороскоп
Октомври 2016

5118
Месечен хороскоп - Рак - 01.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Многопластова и неспокойна психика, непримирим характер и враждебност към онези, които с действията до сега са показвали само доброто си отношение към вас. Такива ще бъдете през октомври, с което повярвайте никак не допринасяте за подобряване на живота си. Честата промяна в настроението, гневливостта и други неща, в които само вие вярвате могат да се превърнат в причина за несполуки и провали. Постарайте се да внесете повече яснота в целите си и с последователни действия работете за реализацията им, защото промените, голяма част от които по ваша воля, не винаги водят към постоянство и съответно добри резултати. Не се доверявайте на всеки и проверявайте информацията, с която работите, за да елиминирате възможността от грешки и пропуски, и да не съжалявате по-късно. Избягвайте излишните спорове и по-често правете компромиси, но не със съвестта си, а в случаите, когато партньорът или колегите ви са в правото си. Каквито и да са разбиранията ви за живота и професията, ако те са в разрез с общоприетите норми и непрекъснато търсите повод да разширявате дистанцията с обкръжението си, то това няма да ви прави доволни, напротив. Ще се чувствате изолирани и нещастни.
 
Работете за преодоляване на трудностите и пред вас ще се открият светли хоризонти с отлични възможности в професионален и личен план. Ще има какво да ви радва и с кого да го споделите, за това бъдете борбени, разумни, прагматични и внимателни. Роднинска среща, пътуване или друго събитие ще ви създаде приятни мигове. Известността ви ще нарасне, което ще поласкае самочувствието и егото ви, но не се възгордявайте, а се възползвайте от възможността да разширите познанията си. Творческите ви занимания ще ви потопят в атмосфера, в която ще забравите неволите и ще отворите душата си за красивото, към което вътрешно се стремите. Необвързаните ще продължат да търсят своята половинка, но бъдете предпазливи и намерете свой начин да се убедите в чувствата на човека, от който сте привлечени, докато все още има място за „отстъпление”. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година