Четвъртък, 18 Юли 2019
Рак

Месечен хороскоп
Октомври 2015

4994
Стремежът ви към самостоятелност, към по-добра реализация и изява на напредничавото ви мислене ще намери място в събитийността за вас. По недвусмислен начин ще покажете на света подготвеността си по професионални, творчески и културни въпроси, върху които ще работите усърдно и с хъс. Пътуванията ви ще са най-често сред ограничен кръг от хора, както впрочем и голяма част от заниманията ви, изразявайки по този начин невъзприемчивостта ви към шумните компании и особеното ви отношение към екипната работа.
 
Но това съвсем не означава загуби или негативни обрати, напротив. Ще се чувствате на подходящото място и време, давайки всичко от себе си за постигане на целите си. И ще успявате. Като любознателни хора, ще се стремите към усвояване на нови знания и похвати, обогатяващи ви не само професионално, но и духовно. Има обаче неща, върху които трябва да обърнете повече внимание през тези дни. С труда, акуратността и последователността в намеренията си сте безупречни, но нещата имат и друга страна.
 
В амбицията си да успявате на всяка цена и да сте винаги сред първите, често пренебрегвате хората, които ви подкрепят и осигуряват победите ви. Нещо повече, оставяте се интересите ви да замъглят съзнанието и по логичен за вас път стигате и до предателство. Когато приятел или друг близък човек изпитва затруднения и се нуждае силно от подкрепата ви, вие отсъствате, загрижени единствено за себе си. Работете върху това, защото е ясно, че не може да съществувате сами в този живот. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година