Събота, 19 Юни 2021
Рак

Месечен хороскоп
Ноември 2018

3014

Месечен хороскоп - Рак - Ноември - 01.11.2018 - 30.11.2018 година

Ноември ви носи добри възможности, които ще ви помогнат да се справите с проблемите и трудностите в професионалната си работа и в личния ви живот. Очакват ви делови и лични предложения, идващи от хора, с които сте работили и ви познават добре, но поради скромност или по други причини не сте се осмелявали да търсите подкрепата им.

Не се възпирайте, ако останете заинтригувани, действайте и ще спечелите. С нови идеи и разработки ще поставите начало на смели проекти, по част от които ще продължите работата си и през идващата година. В деловите и бизнес среди, пък и в личните си взаимоотношения не споделяйте пред всеки за намеренията и плановете си, за да не се окажете в неизгодна позиция, било защото някой ще се възползва от вас или, за да не предизвиквате съдбата. Ще напреднете във всичко, ако обективно анализирате и назовете грешките си, и съответно вземете мерки да не ги повтаряте. В семейството нещата са по-сложни. Размишлявайте върху поведението с близките си и станете по-отстъпчиви. Има много въпроси, които очакват решение и действия, не оставайте безучастни, за да не задълбочите проблемите в личния си живот.

Уважавайте родителите си, това го изисква не само доброто възпитание, но и за да не трупвате отрицателна карма, проявленията на която могат да се появят по-скоро. Бъдете тактични и предпазливи, не се гневете и не бъдете своенравни, за да не провалите добрите тенденции в живота си. От преумора, неудачи, за които сами сте си виновни, от застоял живот и бездействие, както и по още куп причини е възможно да се депресирате, агресията също може да се засили. Всичко това налага да водите природно-съобразен начин на живот, да сте смирени, да си почивате и да живеете в мир съм себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година