×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 20 Април 2018
Рак

Месечен хороскоп
Ноември 2015

5430
Силно начало на месеца за онези от вас, които се занимават с бизнес. Въпреки това няма да ви е излишна повече настойчивост в преговорите и последователност при извеждане на идеите ви до край. Работата ви ще е ползотворна, не се щадете за нищо, бъдете целенасочени и устремени, защото шансовете ви за успех са силни. Проблемите ще се решават по-бързо и елегантно, особено онези, свързани с младите хора.
 
Новите идеи ще имат положително въздействие върху подобряване на деловите отношения, професионалния ви авторитет и в бита ви. Внимавайте в семейните взаимоотношения, които са застрашени от влошаване. Често причините за тях ще са финансови, които бихте могли да отстраните с повече такт. Въздържайте се от импулсивни действия, бъдете последователни в намеренията и целите си. Избягвайте алкохола, за да не навредите на здравето си, в частност на черния си дроб.
 
По отношение на паричните въпроси бъдете внимателни и подхождайте към тях сериозно. С прагматичен подход ще постигнете повече, отколкото с емоции. Анализирайте информацията, достигаща до вас и бъдете особено внимателни, когато подписвате документи. Възможно е да ви подведат и да сгрешите. Балансирайте напрежението с приятните ви занимания. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.