×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 18 Февруари 2019
Рак

Месечен хороскоп
Март 2018

5081

Месечен хороскоп - Рак - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Март ще ви донесе много от нещата, за които се борите и желаете да постигнете. Ще бъде по силите ви да се справяте с трудностите и да намирате правилните решения, а с тях и действия, ако владеете емоциите си и не давате израз на чувствата си в случаите, в които това не е нужно.

Не хабете енергия по отминали събития, съсредоточете се върху момента и в него вложете силите си, за да постигате целите си. Хубаво настроение ще ви носят творческите занимания, от където ще дойдат и успехите ви. Ще се почувствате насърчени от някого и с хъс ще работите за разкриване на потенциала си. През месеца ще бъдете по-обвързани с професионалните си ангажименти, които ще повишават възможностите и перспективите ви за развитие. Безработните имат шанс да намерят подходяща работа. Възможни са конфликти на професионална, бизнес или лична основа, които могат да прераснат в непреодолими и да си създадете врагове за цял живот. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Освен разума следвайте и интуицията си, която е силна и може безпогрешно да ви посочи слабите страни на някого, което ще ви носи предимство, стига да не пренебрегвате своите. Месецът ви дава шанс за издигане в политиката, в професионалната сфера и навсякъде, където насочвате енергията и интересите си, но само ако се съобразите с казаното по-горе. Очакват ви срещи и нови запознанства, които ще разнообразят живота ви. За необвързаните месецът носи желани развития – нова любов и дори брак. Дните от 19 до 22 март са критични за вас, грижете се по-добре за здравето си и не рискувайте в нови начинания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година