×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 22 Март 2018
Рак

Месечен хороскоп
Март 2016

4569
Март е удачен за вашите начинания, стремежи и желания. Добре ще планирате работата си, така, че да постигате максималните резултати от нея. Проникновено и с мисъл за бъдещето ще включите в нея и други хора, някои от тях правейки ги съдружници, други партньори, но във всички случаи, така, че общите ви задачи и дела да вървят гладко и според предвижданията ви. Благодарение на силната си интуиция ще успявате винаги да сте там, където това е нужно, внасяйки порядък и в мислите на онези, които са загубили надежда за утрешния си ден.
 
Общуванията ще ви се отдават с лекота, разширявайки кръга от познанства и делови контакти. Като добри събеседници, ще привличате към себе си хора, с които ще ви бъде приятно да работите и се забавлявате. Пътуванията също са част от плановете ви, както за бизнес, така и за развлечения. Предвижданията ви за промени ще съпътстват много от напористите и дейни Раци, и ще успявате да се възползвате от обстоятелствата, подчинявайки ги на интересите си. В никакъв случай не мислете, че всичко ще ви се поднася на готово, впрочем вие не го мислите. Успехите ви ще са плод на работа, работа и пак работа. За това бъдете подготвени и активни.
 
С интерес ще разширите познанията си в сферата на изкуството, което ще ви обогатява духовно и интелектуално. Обобщено може да се каже, че март ви дава всички шансове за реализация и не само в професионален, но и в личен план. Необвързаните да не изпускат момента, сред новите запознанства ще срещнат своята половинка, но всичко зависи от тях. Отворете сетивата си и ще наситите живота си с повече романтика и любов. През дните 13 – 15 март бъдете особено внимателни, ограничете алкохола и следете за здравето си, за да избегнете нежелани развития. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.