Вторник, 16 Април 2024
Рак

Месечен хороскоп
Май 2018

3924

Месечен хороскоп - Рак - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

Случващото се през май ще ви навежда на размисли и помогне да осъзнаете много неща за живота и в частност за себе си. Ще бъде безболезнено и градивно, ако сте търпеливи и смирени, обратното ще ви изправи пред трудности от различен характер, които ще рефлектират върху психическото ви и физическо здраве.

По отношение на целите ви ще имате възможности да ускорите нещата в своя полза, да стабилизирате финансите и социалното си положение, ако сте организирани и не се разпилявате в много посоки, а следвате конкретно програмата си. Приспособимостта ви към условията на работа и живот често ще се превръща в предизвикателство пред вас и само с обективна оценка и приемане на даденостите ще успявате да сте в подходящата кондиция за работа, бизнес, интелектуални, творчески и духовни занимания. Не проявявайте ината си и не позволявайте на емоциите да определят поведението ви, защото има по-важни и стойностни неща, с които ще трябва да се съобразявате по пътя си. До 20 май активността ви е намалена, заради което трябва по-добре да вникнете в казаното по-горе, за да преминете през периода без загуби.

Шансовете ви да постигате това, което желаете действително са на лице, от вас зависи да действате и успявате. Пътуванията ви ще са интересни, при много от вас те са сред приоритетите, в чиято реализация влагате много усилия, пари и време. Сред нещата, на които трябва да обърнете голямо внимание през периода е склонността ви да се сравнявате с другите. Работете върху това, защото то ви отдалечава от хора, ценни за развитието ви, сред които и ваши близки. На необвързаните им предстоят развития в интимната сфера. В семейството са възможни проблеми с децата или родителите, отново бъдете търпеливи и не създавайте излишно напрежение в случаите, когато делата ви не вървят според очакванията ви. Не рискувайте през дните от 13 до 15 май и не предприемайте промени, за да избегнете провали. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!