Петък, 24 Май 2019
Рак

Месечен хороскоп
Май 2016

6087
Месечен хороскоп - Зодия Рак - 01.05.2016 - 31.05.2016 годинаМного неща предстои да осъзнаете за себе си и живота през този месец, ако не се научите на търпение и смирение. Откритостта на характера ви е полезна за околните, но това често ви носи негативни възприятия, сблъсквайки се с отзвука на собствените си мисли, чувства и поведение. Мислите си, че истината е най-важна, но въпросът е чия истина. Претендирате да сте най-верните й носители и последователи, но опонентите ви ще извадят силни козове в защита на обратното. И също ще бъдат прави. За това добре обмисляйте думите и делата си, не тръгвайте неподготвени и ако е възможно, говорете по-малко. Когато грешите, признавайте си и не се опитвайте да сте коректив на всеки, дръзнал да мисли различно от вас. По отношение на чувствата ви също бъдете премерени и не подчертавайте стихийно привързаността си към някого, за сметка на настървението, с което може да хулите или нападате друг. Погрижете се да сте наясно с действителното положение на нещата, защото ако не го направите, то самотата ще бъде вашият постоянен спътник.
 
По отношение на бизнеса и професионалните ви реализации май няма да е от най-добрите ви месеци. Възможни са загуба на позиции, на работното място и в друг, неблагоприятен аспект. Може да се противопоставите на развитията, ако действате с нужното внимание и не улеснявате враговете си с услужливото си понякога към тях поведение. Възможни са и загуба на протекции, отлив на клиенти и други, не носещи нищо добро събития. Много от вас ще пътуват, някои в чужбина, което ще внася повече разнообразие и приятни емоции в ежедневието ви. Отношенията с роднините ще ви дават усещане за стабилност, благодарение на силната връзка помежду ви. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година