Понеделник, 22 Април 2019
Рак

Месечен хороскоп
Юли 2018

3147

Месечен хороскоп - Рак - Юли - 01.07.2018 - 31.07.2018 година

Юли е обещаващ за вашите делови и професионални проекти, за възможността да подготвите и създадете градивни устои, на които да стъпите здраво занапред.

По никакъв повод не влизайте в конфликти и не започвайте нови дела, а ако сте решили да прекратите бизнес-отношения и връзки през този период го направете разумно, като добре обмислите и подготвите финансовите си обвързвания, за да не се окажете от губещата страна. През месеца ще имате възможност да постигнете целите си и да се похвалите с финансови и лични постижения, стига да имате предвид казаното по-горе и най-важното, да съумеете добре да контролирате емоциите си, защото няма да липсват провокации и в това отношение. Бъдете прозорливи и не настоявайте само от инат в случаите, когато истината е друга, защото често поради прибързаност и неправилно мислене се излагате на риск да загубите онова, което сте постигнали с време и усилия. Няма да ви липсва енергия за нищо, за това от активността ви ще зависят успехите и удовлетворението ви.

Романтичните Раци ще се радват на внимание и ще бъдат обграждани с любов и нежност от своите половинки, деца и близки. Отвърнете и вие със същото, за да не прекъснете добрата тенденция и занапред. За необвързаните юли носи красиви моменти, през които ще срещнете своята голяма любов, с която може да сключите брак. Нищо не е случайно, не отказвайте срещи и пътувания, изживейте всеки миг пълноценно, за да се радвате на живота си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година