Четвъртък, 6 Октомври 2022
Рак

Месечен хороскоп
Януари 2021

1558

Месечен хороскоп - Рак - Януари - 01.01.2021 - 31.01.2021 година

През януари ще работите с удвоени сили за постигане на целите си, най-вече що се касае до финансови проекти и материални натрупвания. Има обаче неща, на които е препоръчително да обърнете повече внимание, за да не се чувствате изоставени и тъжни. На първо място се освободете от мнителността си и не подлагайте на съмнение онези, които ви обграждат с нежни чувства и уважение. Заядливостта ви пречи да покажете истинските си добри намерения и отблъсква всички, към които проявявате агресия и злоба.

Дори и да не си давате сметка за поведението си то работи във ваш ущърб и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за вас. Никой не оспорва качествата ви, мнозина се възползват от тях, но не изтъквайте предимството си на всяка цена, защото от това само губите. Бъдете естествени и дружелюбни, отговорни към здравето си и семейните задължения. Ако сте семейни не си и помисляйте да изневерявате, защото ще последват разкрития, от които няма да последва нищо добро. Имате много достойнства, заради които ще срещате подкрепа и обич, вие също раздавайте, без да съжалявате за нищо, с което се разделяте. В професионален план ви предстои работа по нови проекти, реализация на идеи и други, удовлетворяващи ви развития. Ако въобще може да се говори за проблеми, то те ще са продиктувани от нарастващите ви изисквания и претенции към обкръжението ви, но за ваше съжаление колкото и да се стремите да налагате волята и желанията си, ще оставате разочаровани.

За това не се и опитвайте, бъдете мъдри и следвайте своя път на развитие. Всичко това налага да контролирате по-добре мислите, думите и действията си, да не се поддавате на изкушения и съхраните енергията си за важните дела, които ви предстоят. Работете върху професионалната си квалификация, изучавайте новостите в професията, усвоявайте чужди езици и във всички случаи не нарушавайте договореностите между вас и партньорите ви. Това ще ви гарантира по-спокоен преход и адекватна подготовка към онова, с което ви предстои да се занимавате занапред. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година