Четвъртък, 30 Ноември 2023
Рак

Месечен хороскоп
Януари 2016

4226
Януари няма да бъде от най-спокойните ви месеци, но то всъщност има ли такъв? Все нещо няма да ви достига, за да се чувствате както искате. Може би с умората и повишената ви чувствителност донякъде причините се изясняват, но може да се появи и вътрешна неудовлетвореност. Във всички случаи е добре да сте въздържани от към емоции и сговорчиви в отношенията си, особено в дните около 19 януари, когато провокациите ще са най-силни. За бизнес и професионални реализации най-силни дни са около 4-ти и до към средата на месеца.
 
Тогава и вероятността за финансови печалби е най-голяма, освен че периодът е подходящ за пътувания, покупки и като цяло ще чувствате подем в делата си. Занимаващите се с интелектуален труд ще имат успехи и ще се радват на международно признание. Намирате изход от създала се ситуация, разрешавате конфликти и сложни въпроси след 26, когато енергиите ще са повече благосклонни. Месецът е подходящ за нови запознанства и срещи. Необвързаните ще срещнат подходящия човек, стига да са с отворени сетива и не зациклят в очакване на някои, който мисли за друг. Бъдете внимателни при обсъждане на нови проекти, договорености и финансови въпроси.
 
Не се предоверявайте и изисквайте нужните ви гаранции, ако някой претендира пред вас за нещо повече. По отношение на личните ви взаимоотношения също има какво да се желае, но вие най-добре знаете от кого и какво искате, а щом е така е добре и да го кажете. Не очаквайте другите да разчитат несподелените ви мисли. Бъдете особено внимателни през периода 17 – 19 януари, и ако е възможно не предприемайте пътувания, или внимавайте при шофиране. Съществува риск от вирусни инфекции и здравословни неразположения. Пазете се. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.