Неделя, 25 Септември 2022
Рак

Месечен хороскоп
Февруари 2022

1057

Месечен хороскоп - Рак - Февруари - 01.02.2022 - 28.02.2022 година

Погледнато от страни, февруари няма да бъде измежду най-леките ви месеци през годината. Възможни са проблеми в отношенията с интимния ви партньор, за които вие или нехаете, или всъщност целите. Сдържаността в отношенията ви по никакъв начин не радва половинката ви, напротив. Будите тревогите й и не допринасяте с нищо за спокойствието и пълноценната ви връзка, каквато сте имали до сега.

В същото време някак си показно ще демонстрирате свободата си, внушавайки на света, че това е най-голямото ви желание и постижение. Поведението ви не се вписва в разумните ви и премерени действия, с каквито са свикнали да ви възприемат околните. Но очевидно това е последното нещо, от което се интересувате сега. За отбелязване е, че ще се чувствате добре в средата си, а и на всяко друго място. Ще общувате с лекота и ще бъдете заобиколени с хора, които ви харесват. Препоръките ми са да бъдете по-внимателни, защото не всички сред обкръжението ви са с чисти намерения. Под формата на различни изкушения е възможно да понесете разочарования и дори нещо повече. В преследване на дивото може да изпуснете питомното. Пазете парите си, защото голяма част от обожателите ви се целят точно в тях.

В бизнеса делата ви ще се развиват с променлив успех и с повече късмет ще може да възстановите загубените си вложения. Във всички случаи е за предпочитане да сте умерени в харченето и да се съобразявате с доходите си. В дните от 2 до 5 февруари бъдете особено внимателни и се грижете по-добре за себе си. Имате сили и ще се справите с проблемите си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година