Понеделник, 20 Септември 2021
Рак

Месечен хороскоп
Февруари 2016

5004
Очертава се нелек месец за представителите на зодия Рак, особено за занимаващите се с бизнес. Поставяте си грандиозни планове, за които или не сте подготвени, или просто са нереализуеми. За това и съветът ми към вас е да не предприемате нови задачи, като се постараете да стабилизирате финансовото си положение и професионални позиции. Заложете на образованието си и разширете познанията си в сферата, от която се интересувате. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Така по-лесно ще достигнете висините, към които сте се устремили, без да калкулирате загуби и разочарования. Избягвайте да рискувате и бъдете прагматични. Сигурно е, че ще намерите решение на проблемите си, стига да сте с овладени емоции и подхождате разумно към тях. Използвайте умението си да контактувате и създавате връзки, това ще ви помогне да разширите кръгозора си с нови идеи и планирате бъдещи действия.
 
Пътуванията ще са част от ежедневието при много от вас, било по служба или за развлечения. Умеете да организирате купони и да се забавлявате, така ще бъде и през февруари. Любовните развития при много от вас ще довеждат до начало на нова връзка. Ако сте необвързани, моментът е подходящ, особено около деня на влюбените. През дните 14 – 16 февруари е възможно да се засилят нездрави усещания: пазете се от простуди, проблеми със сърцето, кръвното и не прекалявайте с нищо.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година