×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Март 2018
Рак

Месечен хороскоп
Февруари 2016

4579
Очертава се нелек месец за представителите на зодия Рак, особено за занимаващите се с бизнес. Поставяте си грандиозни планове, за които или не сте подготвени, или просто са нереализуеми. За това и съветът ми към вас е да не предприемате нови задачи, като се постараете да стабилизирате финансовото си положение и професионални позиции. Заложете на образованието си и разширете познанията си в сферата, от която се интересувате. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Така по-лесно ще достигнете висините, към които сте се устремили, без да калкулирате загуби и разочарования. Избягвайте да рискувате и бъдете прагматични. Сигурно е, че ще намерите решение на проблемите си, стига да сте с овладени емоции и подхождате разумно към тях. Използвайте умението си да контактувате и създавате връзки, това ще ви помогне да разширите кръгозора си с нови идеи и планирате бъдещи действия.
 
Пътуванията ще са част от ежедневието при много от вас, било по служба или за развлечения. Умеете да организирате купони и да се забавлявате, така ще бъде и през февруари. Любовните развития при много от вас ще довеждат до начало на нова връзка. Ако сте необвързани, моментът е подходящ, особено около деня на влюбените. През дните 14 – 16 февруари е възможно да се засилят нездрави усещания: пазете се от простуди, проблеми със сърцето, кръвното и не прекалявайте с нищо.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.