Понеделник, 14 Юни 2021
Рак

Месечен хороскоп
Декември 2017

10157

Месечен хороскоп - Рак - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

Реалистичната ви оценка за нещата от живота и в частност вашия ще ви помогне да набележите важните стъпки, с които да преминете през декември, така щото да осъществите набелязаните си цели и да се поздравите с успехи.

Енергиите през този месец ще са благосклонни към всичко, свързано с доброто и неговите проявления. Съдбата ви дава шанс да постигнете своя професионален връх, стига да го желаете и да работите за това. Във възможностите ви е да се справите и решавате своевременно всеки възникнал проблем, обогатявайки се с нова информация и вземайки правилните решения. По отношение на личния ви живот може да сте изправени пред дилема, за това не прибързвайте в нищо и добре обмисляйте даденостите. Всеки опит да надскочите възможностите си ще води до провал. Не позволявайте на успехите да ви главозамайват, защото приземяването ще бъде болезнено. В живота на много от вас през декември ще има раздели и нови любови, ще минават покрай вас в забързано темпо и вероятността да пропуснете нещо важно, разбирайте подходящия човек, е съвсем реална. Ако създавате екип от хора за предстоящ проект, преценявайте плюсовете и минусите на всеки един от тях, за да сте сигурни в качествата и надеждността им, когато това дойде на дневен ред.

Независимо от съпътстващите ви трудности, по въпроси от личен и професионален характер ще вземете инициативата в свои ръце, като работите акуратно по реализация на новите си идеи. Ефикасно ще е общуването ви с държавните и финансови институции, съдебните дела ще протичат според очакванията ви. Ще разширявате контактите си, осъществявайки желани и полезни за финансите и кариерата ви срещи. През дните от 27 до 30 декември емоциите се изострят и са възможни по-силно изразени неразположения. Бъдете внимателни и вземете мерки навреме да пресечете простуди и грип. В същото време ще се засили стремежа ви към постигане на хармония и равновесие, спокойствие и душевен комфорт. Общуването с приятели, колеги и роднини ще ви създава усещане за празничност, а пътуванията и семейните събирания ще са наситени с хубави преживявания. Посрещнете с любимите ви хора новата 2018 година и нека тя ви дари с всичко, което си пожелаете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Рак, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година