Четвъртък, 2 Декември 2021
Рак

Месечен хороскоп
Август 2020

1757

Месечен хороскоп - Рак - Август - 01.08.2020 - 31.08.2020 година

Август ще бъде месец на предизвикателства пред много от вас, което изисква да сте в добра физическа и психическа форма, за да извлечете най-доброто за себе си. В професионалната сфера ще има развития, които ще ви направят по-активни в доказване на предимствата ви, в случай, че от това зависи оставането ви на това работно място или в защита на интересите ви. Няма да ви липсват идеи, които ще има с кого да споделяте и реализирате, но не избързвайте с реакциите си, бъдете последователни в действията си и ще успявате.

Не по-малко важно е да подбирате хората, с които смятате да осъществите намеренията си. Наясно сте, че ви е нужен екип от знаещи и можещи, за това бъдете внимателни кого допускате до себе си. Разчитайки на себе си и опита, който имате, нещата през август ще ви се отдават без особени затруднения, нещо повече. Начинанията ви ще са успешни, а основите, които поставяте сега ще бъдат градивни и с положителен отзвук за бъдещето ви. Бъдете смели и не отлагайте нищо, което може и трябва да свършите сега. Бъдете съсредоточени, целенасочени и не се разпилявайте в много посоки. По отношение на личните преживявания, необвързаните имат шанс да срещнат своята половинка. Месецът е благоприятен за създаване на семейство и започване на свой бизнес, както и за начало на нова работа. Но запомнете, нещата ще ви се отдават и ще бъдете в отлична кондиция за всичко, което поискате, само ако сте овладени и не се поддавате на гнева и емоциите. Обратното ще отнема енергията ви и ще създава предпоставки за конфликти и загуби. През дните от 23 до 25 август бъдете особено внимателни към здравето си и не рискувайте в нищо.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година