Петък, 10 Юли 2020
Рак

Месечен хороскоп
Август 2019

2849

Месечен хороскоп - Рак - Август - 01.08.2019 - 31.08.2019 година

Началото на август ще бъде изпълнено с напрежение и трудности на работното място, породени от недомислие и чужди грешки. Запазете спокойствие и не се изхвърляйте с необмислени думи и действия, за да не съжалявате.

С разумни доводи и аргументи в своя защита ще запазите позициите си, а през втората половина на месеца ще постигнете целите си. Запазете борбения си дух, останете миролюбиви и работете върху всичко, което считате за важно и разумно. Успехът ще бъде с вас, стига да знаете какво искате и как да го постигнете. Заради преумора и нерви се нуждаете от презареждане на „батериите”, за това по възможност в началото на месеца организирайте почивката си. Дали на море или в планината, сред приятни хора ще успеете да се освободите от стреса и да обновите силите си. Месецът е удачен за нови запознанства, нова любов и създаване на стабилна връзка, ако сте необвързани.

Във всички случаи си осигурете повече спокойствие и живейте в разбирателство с роднините и околните, за да се чувствате удовлетворени и в мир със себе си. Използвайте дарбите и уменията си за добри каузи, с честността си ще привличате силните на деня, и дано това ви помогне да постигате без затруднения желанията си. Стабилизирайки позициите си, много хора покрай вас ще се ползват от подкрепата ви, която ще давате безусловна и от сърце. В интерес на всички е да подхождате премерено и в доброто, и да не предлагате услугите си, ако не са ви поискани такива. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година