×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 25 Май 2018
Рак

Месечен хороскоп
Август 2016

6654
Месечен хороскоп - Зодия Рак - 01.08.2016 - 31.08.2016 година
Чувствителността ви, която през август ще е в широки граници, може да ви причини много главоболия и неудачи, за това е добре да сте по-овладени и психически устойчиви. Приветливото ви поведение ще привлича към вас нови хора, ще се радвате на внимание и специално отношение, но бъдете бдителни. Много хора могат да се възползват от добротата ви за користните си цели, и разбирайки го накрая, ще изпитате само разочарования. За това следвайте правилото да не предлагате услугите и парите си там, където не са ви поискани, а и тогава добре обмисляйте намеренията си. Въздържайте се да давате заеми, защото трудно ще си ги върнете. По отношение на работните ви проекти отново са възможни затруднения, породени от вас самите. Поставяте материалните си стремежи на първо място и това затруднява работата ви.
 
Живейте по-освободено и мислете положително, без да изпадате в криза на духа от всеки възникнал проблем. Важно е да се научите да се приспособявате към обстановката, а не да се опитвате да променяте този или онзи, което ви отнема енергия без видими резултати. Така ще си спестите ненужни безпокойства и нервни сривове, отразяващи се пагубно на психиката и перспективите ви. Като цяло август ще бъде интензивен във всяко отношение, за това избягвайте натоварването, психическо и емоционално най-вече, за да не предизвика у вас здравословни неразположения. За много от вас е характерно финансово стабилизиране, стига да следвате уверено плановете си и не изпадате в крайности на духа. В интимните отношения развитията ще зависят много от вас. Възможни са раздели, но може би така е по-добре, щом партньорът ви причинява само страдание, а перспективите за общо бъдеще с него са нищожни. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година