Петък, 30 Юли 2021
Рак

Месечен хороскоп
Април 2018

5424

Месечен хороскоп - Рак - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Използвайте волята и енергията си през април, за да осъществите финансовите си, професионални и лични цели. Умората и отегчението ви често ще се отразяват на емоционалното ви състояние и колкото и да сте здравомислещи и праволинейни, не са изключени крайности в поведението, което не бива да допускате.

Април е важен за взаимоотношенията, бизнеса, пътуванията и всичко, което предвиждате не само през тези дни, но и до края на годината. Заради доброто ви сърце и готовността ви да сте полезни ще получите обич в замяна, но не пренебрегвайте себе си. Оглеждайте делата си от всички страни, за да не допускате грешки, които да провалят плановете ви за дълго напред. Станете по-наблюдателни и обективни, и най-важното не се надценявайте, за да не последват загуби за вас. Ако срещнете несправедлива оценка за себе си ще се почувствате наранени, така е и с другите. Във всички случаи няма да ви липсва амбиция и активно ще работите по реализация на нови проекти и съвместни действия с чуждестранни партньори.

В процеса на работа ще изглаждате различия и постигате разбиране по общи въпроси. Анализът и себе анализът ще ви бъде от съществена полза не само за кариерата, но и за личния ви живот. Ако сте необвързани интересът към вас ще се засили, но наред с това и съмненията ви. Слушайте сърцето си, но и имайте предвид, че никой не е незаменим. Не рискувайте в нищо и най-вече с парите на други хора, поверени ви за управление, за да не последват финансови загуби. Нова любов, работа, смяна на обкръжението и интересни пътувания са част от развитията в живота ви, стига да се съобразявате с околните и да не налагате самоцелно вижданията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година