Понеделник, 26 Август 2019
Рак

Месечен хороскоп
Април 2018

5174

Месечен хороскоп - Рак - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Използвайте волята и енергията си през април, за да осъществите финансовите си, професионални и лични цели. Умората и отегчението ви често ще се отразяват на емоционалното ви състояние и колкото и да сте здравомислещи и праволинейни, не са изключени крайности в поведението, което не бива да допускате.

Април е важен за взаимоотношенията, бизнеса, пътуванията и всичко, което предвиждате не само през тези дни, но и до края на годината. Заради доброто ви сърце и готовността ви да сте полезни ще получите обич в замяна, но не пренебрегвайте себе си. Оглеждайте делата си от всички страни, за да не допускате грешки, които да провалят плановете ви за дълго напред. Станете по-наблюдателни и обективни, и най-важното не се надценявайте, за да не последват загуби за вас. Ако срещнете несправедлива оценка за себе си ще се почувствате наранени, така е и с другите. Във всички случаи няма да ви липсва амбиция и активно ще работите по реализация на нови проекти и съвместни действия с чуждестранни партньори.

В процеса на работа ще изглаждате различия и постигате разбиране по общи въпроси. Анализът и себе анализът ще ви бъде от съществена полза не само за кариерата, но и за личния ви живот. Ако сте необвързани интересът към вас ще се засили, но наред с това и съмненията ви. Слушайте сърцето си, но и имайте предвид, че никой не е незаменим. Не рискувайте в нищо и най-вече с парите на други хора, поверени ви за управление, за да не последват финансови загуби. Нова любов, работа, смяна на обкръжението и интересни пътувания са част от развитията в живота ви, стига да се съобразявате с околните и да не налагате самоцелно вижданията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година