Четвъртък, 23 Септември 2021
Овен

Месечен хороскоп
Септември 2021

815

Месечен хороскоп - Овен - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

За разлика от много други, септември ще бъде успешен и благодатен на положителни промени за вас, стига да вземете под внимание периода от 8 до 26 септември. Ще ви се отдава да постигате стремежите си и да реализирате печалби, ползвайки се и от подкрепата на хората, с които живеете и работите.

Гаранция за всичко това ще ви носи приемането и назоваването на собствените ви грешки, слабости и недостатъци, каквито не бива да се заблуждавате, че ви липсват. Ще постигнете най-важната победа в живота си, тази над самите себе си, като се преборите със слабите си страни и дадете право и на другите покрай вас да се наредят сред победителите. Върхът не е запазена територия само за вас, и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре, обратното винаги ще ви създава усещане за неудовлетвореност от себе си и живота ви. Ако приемете себе си като хора, носещи същите белези и негативни страни на характера, като всички останали и в частност като конкурентите ви, ще ви бъде по-лесно да ги преодолеете, не и без помощта на онези, които ви обичат и милеят за вас. В семейството обърнете повече внимание на партньора и децата си, отдадеността ви на други каузи няма да ви направи щастливи, ако липсва хармония помежду ви.

За много от вас септември се свързва с приключване на важни задачи, което няма да ви затрудни, въпреки, че ще изисква време и отдаденост. Ще направите избор в полза на интересите си, дано с него не застрашите нечии други, от което да последва по-сериозен сблъсък. Размишлявайте върху необходимостта да възпитавате в себе си повече търпение и упорство, недостигът на които очевидно ви създава проблеми. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година