Неделя, 14 Април 2024
Овен

Месечен хороскоп
Септември 2017

10483

Месечен хороскоп - Овен - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

Септември ще бъде успешен за онези от вас, които не се страхуват да бъдат инициативни и решителни в реализация на стремежите и целите си. В отношенията си, както и до сега, ще показвате стремеж към независимост, най-често в случаите, когато от вас се очаква да свършите нещо полезно и важно.

В същото време липса на инициативност ще задълбочава проблемите ви, а покрай вас и на онези, с които съжителствате и работите. От една страна на работното място, където в приоритетите ви са включени задачи, за които нехаете и по всякакъв възможен начин отлагате изпълнението им, и от друга в семейството. Пренебрегвайки задълженията си и омаловажавайки труда на партньора си, ще създавате причини за конфликти и влошаване на климата в семейството. Нещата имат обяснение и то е бягство от отговорност и от реалността, което не е характерно за вас.

Контролирайте емоциите си и се поправете навреме, за да спасите това, което имате и да не задълбочите и без друго незавидното си положение. Гордостта ви няма да пострада, ако осъзнаете грешките и пропуските си, и се коригирате. Имате неограничени възможности, използвайте осведомеността си и работете за разкриване на потенциала си, като не се оправдавате с онези, които стоят по-долу в социален, професионален и всякакъв друг план. Безработните, стига да търсят, имат шанс да намерят работа, дори в ръководни и административни длъжности, както и в сфери, където да отговарят за разпределяне на средства и капитали. В случай, че сте пропуснали почивката до сега, все още не е късно да организирате отдиха си, вашия и на семейството ви. Погрижете се да съхраните духа си и отношенията с близките, приятелите, колегите и хората, с които общувате, за да се чувствате енергични и да имате успехи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!