×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 18 Март 2018
Овен

Месечен хороскоп
Септември 2015

2310

Работата върху професионалните ви проекти, бизнес начинания и замисляните подобрения по дома може да бъде успешна, ако сте направили правилните финансови разчети и сте взели под внимание всичко. Последното включва време, екип от хора, свежи идеи и спазване на законността. Не сте от онези, които са свикнали по различен начин да печелят поръчки и да трупат пари на чужд гръб, при вас нещата не стоят така. Проявеното ви благоразумие ще ви предпази от ненужно обвързване с прекалено много задачи едновременно, щадейки здравето, нервите, отношенията с близките ви, и най-вече, за да се чувствате вие добре.

Категорично няма да позволите на никого да се възползва с користни цели от труда и парите ви, или поне към това ще се стремите. По-често ще ви занимават философски въпроси, свързани с живота и мястото ви в него, което по естествен начин ще ви дистанцира от шума и суетата на празнодумци и дори на хора, които до скоро са били в обкръжението ви. По отношение на бизнеса и създадените ви кредитни отношения, ако има такива, е препоръчително да преразгледате и въведете ред в документацията си, възможни са проверки и дори натиск от страна на хора и институции, чиито длъжници сте.

Спазването на условията и сроковете е вид гаранция за повече спокойствие и защита срещу овластени изнудвачи, от каквито не е лишена нашата действителност.Ще се чувствате в добро здравословно състояние, ако си наложите умереност във всичко и обърнете повече внимание на профилактиката, без да чакате проблемите да се задълбочат. Интимният ви живот ще бъде на приливи и отливи, бъдете честни към онези, които ви обичат и не забравяйте, че имате отговорности към родители, деца и партньори, които разчитат на вас.


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.