Петък, 24 Май 2024
Овен

Месечен хороскоп
Октомври 2017

11805

Месечен хороскоп - Овен - Октомври - 01.10.2017 - 31.10.2017 година

Октомври може да не се окаже измежду най-приятните ви и леки периоди, но с разум и воля всичко е преодолимо. На първо място е добре да размишлявате върху поведението си и склонността ви на всяка цена да се изживявате като „последна инстанция”.

Ако до сега този модел на поведение ви е носил някакви предимства, сега той може да ви създаде само главоболия. Смирете се и покажете уважението си към хората с които живеете, работите и общувате, защото има какво да дадете от себе си, за да запазите добрия тон и ведрина в отношенията ви. Имайки предвид казаното и възползвайки се от възможностите си, каквито няма да липсват, в много отношения ще постигате печалба, която не е задължително да е материална. Бъдете разумни и напредвайте бавно, за да не постигнете наред с успехите си здравословни и психологични проблеми, които няма да компенсират по никакъв начин възхода ви. Добре преценявайте хората, с които смятате да си партнирате и проверявайте всяка информация, като не разчитате само на вътрешното си усещане, защото може и да ви подведе. Възможностите за работа в чужбина ще ви направят по-активни и с желание ще работите по въпроси и проекти с международно участие.

Стремящите се към ново работно място е добре да преценят плюсовете и минусите на това, което са решили да сменят, за да не останат подведени и после да съжаляват. Истината е, че няма да ви липсват и други предложения, било за бизнес, в професионално отношение или касаещи личния ви живот, но не прибързвайте с решенията си, оставайки поласкани от интереса към личността ви. Погрижете се да стабилизирате постигнатото и бъдете последователни в действията си, за да се подреждат добре делата ви. И един съвет, ако позволите: не прекалявайте с претенциите си към близките и хората от обкръжението ви, за да не настъпят промени, които в никакъв случай няма да ви харесат. Здравето ви ще е в пропорционална зависимост от поведението ви, от склонността ви да се поддавате на съблазни и да не дооценявате риска. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!