Вторник, 28 Януари 2020
Овен

Месечен хороскоп
Октомври 2016

5257
Месечен хороскоп - Овен - 01.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Интересен ще бъде октомври за представителите на знака Овен. В много отношения  ще бъдете победители, което ще се отразява на самочувствието и егото ви. Не, че и до сега такива са ви липсвали, но с нова сила ще се проявят в онези от вас, които с разума и волята си ще постигат своите върхове. Бъдете разумни и напредвайте бавно, за да не постигнете наред с успехите си здравословни и психологични проблеми, които няма да компенсират по никакъв начин напредъка ви. Добре преценявайте хората, с които смятате да влезнете в съдружие и проверявайте всяка информация, като не разчитате само на вътрешното си усещане, защото може и да ви подведе. Възможностите за работа в чужбина ще ви направят по-активни и с желание ще работите по въпроси и проекти с международно участие. Желаещите да сменят едно работно място с друго също ще трябва добре да преценят плюсовете и минусите на новото, за да не останат подведени и после да съжаляват.
 
Истината е, че няма да ви липсват и други предложения, било за бизнес, в професионално отношение или касаещи личните ви интереси и частен живот, но не прибързвайте с решенията си, оставайки поласкани от интереса към личността ви. Работете за стабилизация на постигнатото и следвайте приоритетите си без излишни емоции, разумно и последователно, за да се радвате дълго на придобитото. В семейството и личните си отношения не прекалявайте с претенциите към близките и хората от обкръжението ви, за да не настъпят необратими промени, които повярвайте няма да са във ваша полза. Здравето ви ще е променливо и в голяма степен ще зависи от вашето поведение, от склонността ви да се поддавате на съблазни и да не дооценявате риска. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година