Петък, 24 Май 2019
Овен

Месечен хороскоп
Ноември 2018

2468

Месечен хороскоп - Овен - Ноември - 01.11.2018 - 30.11.2018 година

За представителите на знака Овен ноември ще бъде съпроводен с трудности, но не бързайте да се притеснявате. Благодарение на тях ще осъзнаете много истини и ще обмислите поведението и целите си, така щото да стъпите на своята си пътека, в случай че сте кривнали от пътя.

Ускореният ход на събитията променя голяма част от представите ни за живота, за грешката, прошката и избавлението. Всеки сам гради настоящето и бъдещето си, и това налага да сме повече човеци. Според хороскопа ви не е препоръчително да започвате нови начинания. Съсредоточете се върху текущите си дела и не влизайте в полезрението на онези, от които сте зависими във финансовата или друга, важна за вас сфера. По-малко се ядосвайте и контролирайте стремежите си на всяка цена да променяте хората и събитията около вас. Нито е по силите ви, нито е нужно. Активността ви постепенно се засилва и от средата до края на месеца ще печелите със своята практичност, оригиналност и интелигентност.

В личен план и в семейството отношенията ви ще са на приливи и отливи. Ако сте необвързани месецът не е подходящ за създаване на стабилна връзка и семейство. Вярвайте в себе си и разчитайте на собствените си сили, за да се справите с делата си. Ако ви предложат подкрепа, не я отхвърляйте, само защото егото така ви съветва. Смирете се, за да живеете в мир със себе си и с обкръжението си. Обратното би значело да се депресирате, да се засилят здравословните ви неразположения и в крайна сметка да загубите вкуса към живота. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година