Сряда, 20 Ноември 2019
Овен

Месечен хороскоп
Ноември 2017

11359

Месечен хороскоп - Овен - Ноември - 01.11.2017 - 30.11.2017 година

Ноември ще бъде балансиран на натоварване и емоции за повечето от вас, което не изключва изненади и в определени периоди превес на слабостите над положителните ви качества.

Разумният ви подход към нещата ще определя победите ви и обратно. Би следвало да сте наясно, че с гняв и агресия не може да очаквате нищо добро. На работното място напрежението ви ще зачести, но от вас зависи да го туширате, като бъдете овладени, коректни и посочите слабите страни на онези, които взимат решенията по начин, с който да ги заинтригувате. Препоръчително е да не се изживявате като хора, които могат да оправят всички бъркотии и нередности, първо това не е по силите на никого и второ, може да си навлечете непоправими беди. Помислете добре и вземете навреме мерки, за да не увредите фатално нервната система и здравето си. Огледайте се, около вас има хора, които ви обичат, подкрепят и на които може да разчитате, като се започне от семейството, приятелите, колегите и дори онези, които определяте като свои дразнители, но всъщност те са вашите учители. Добре преценявайте мястото си и най-вече оценете това, което имате, за да не излязат криви сметките ви, стремейки се към позиции, в които може да се провалите.

Това се отнася и за отношенията ви, понякога търсите близостта на хора, с които бързо установявате различията си в интелектуалното ви ниво и интереси, което ви отегчава безумно. Не може да се отрече, че сте привлечени от пътуванията и разходките сред природата, спорта и духовните занимания, които ви помагат да възстановите силите и душевното си спокойствие. Така ще бъде и през ноември, независимо от температурите, за да се справите по-лесно с депресията и стреса. По отношение на жилищните проблеми ще имате възможности да ги решите кардинално, но и обратното не е изключено. Във всички случаи умереният подход ще ви спести главоболия, а и като не търсите предизвикателствата на всяка цена. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година