Вторник, 20 Април 2021
Овен

Месечен хороскоп
Март 2018

5211

Месечен хороскоп - Овен - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Няма да ви липсва енергия през март, особено в третата десетдневка, но е препоръчително да обмисляте добре делата си и не прибързвате в нищо, а най-вече в периода до 18 март.

Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. Изпреварването на събитията може да ви носи само негативи. По отношение на предстоящи съвместни начинания, които е добре да планирате за след 18 март, изяснете предварително условията и отношенията си с партньори и хората от екипа, за да си спестите бъдещи недоразумения и тревоги. Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен, ако това не влиза в служебните ви задължения. Не поемайте чужди товари и отговорности, защото е сигурно, че ще си останат за ваша сметка. Понякога емоцията ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели.

В личен план няма да липсват запознанства, срещи, пътувания, и хора, които ще ви разнообразят приятно. Но като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера. Податливи сте на емоции и понякога ви е трудно да овладеете положението, след което калкулирате загуби. Полезно е все пак добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт, особено до 18 март, за да не си създадете врагове за цял живот. Проявявайте твърдост, решителност и последователност в делата си, ако искате да стабилизирате постигнатото и да поддържате коректни взаимоотношения с обкръжението си. Дните от 12 до14 март са рискови за вас, бъдете по–внимателни и не предприемайте важни стъпки в никаква посока. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година