Събота, 10 Декември 2022
Овен

Месечен хороскоп
Март 2016

4618
През март ще постигнете напредък в делата и развитието си, ако съумеете да се възползвате от даденостите и възможностите си. В тази връзка е препоръчително добре да обмисляте действията си, защото често ви липсва амбиция и търпение да довършвате докрай започнатото. Бъдете търпеливи и детайлно проучвайте нещата, които ви интересуват, както и слабите страни на опонентите си, ако искате да се справите с тях елегантно и без агресия.
 
Не прибързвайте в нищо и ще си осигурите достатъчно време и спокойствие, за да обмисляте по-добре плановете и действията си. По-лесно ще печелите доверие и подкрепа, ако съумеете да излъчвате увереността си така, както тя не ви липсва в критични моменти. Тогава сте в стихията си и ролята ви на водачи е безспорна. Всъщност нещата опират до реалната ви оценка за собствените ви възможности и обективните дадености. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Храните ли съмнения, инатите ли се там, където истината е очевидна и не е във ваша полза, омаловажавате ли си грешките и се вглеждате в чуждите – всичко това няма да ви носи очакваните резултати и доверието във вас постепенно ще изчезне.
 
Краят на месеца е възможно да се засилят агресията и чувството ви за безпогрешност, които нищо хубаво няма да създадат, освен отчуждение, загуба на приятелства и връзки. В много отношения е за предпочитане да изчакате, отколкото да говорите, та дори и да сте в правото си. Но ще имате и хубави моменти, то е ясно, защото до себе си имате хора, които ви обичат и вярват. Покажете им и вие, че в сърцето ви има място и за тях. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година