×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 16 Февруари 2019
Овен

Месечен хороскоп
Май 2018

3225

Месечен хороскоп - Овен - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

Динамиката, провокирана от времето и новите ви проекти ще определя темпото ви през май. С находчивост и верни решения ще напредвате в професионалната си и всякаква друга дейност, стига сами да не се провалите, поднасяйки се в плен на владеещите ви чувства и емоции.

В тази връзка е препоръчително да контролирате агресията си и в никакъв случай да не стигате до крайности, защото нищо добро няма да последва от това. Въздържайте се, бъдете толерантни, вслушвайте се в мнението на колегите си и не налагайте своето само заради ината си. Обратното ще изтощи силите ви, за което ще обвинявате другите и това допълнително ще ви натоварва. Резултатите ви ще зависят от последователните ви действия и умението ви да довеждате започнатото до край, преди да сте се впуснали в ново предизвикателство. Ще си спестите загуба на нерви и пари, ако конкретизирате в детайли програмата си. През май няма да ви липсват възможности и от вас ще зависи да се представите добре. Обратното също е възможно. Конструктивните ви идеи са сред силните ви страни, които ще ви носят предимство, но е препоръчително да не се ангажирате с много задачи едновременно.

Подредете приоритетите си и ги следвайте с воля, независимо от възникващите затруднения и липса на желание понякога. Предстоят ви пътувания, изпълнени с предизвикателства, емоции и хубави преживявания. Част от тях са свързани с чуждестранни визити, някои от които служебни. През месеца някои от вас ще сменят работното си място, други ще заемат управленски позиции или ще се преместят да живеят на ново място. Изборът ще бъде ваш, бъдете обективни и не правете нищо на инат, за да не съжалявате. Под въздействие на не овладени емоции и хормони е възможно да създавате конфликти в интимната си връзка, в семейството и сред обкръжението ви, но повярвайте загубите ще са изцяло за ваша сметка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година