×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 18 Юни 2018
Овен

Месечен хороскоп
Май 2017

9468

Месечен хороскоп - Овен - 01.05.2017 - 31.05.2017 година

През май ще следвате темпото си от изминалите месеци, но този път с повече динамика, провокирана от времето и започнатите задачи. В много случаи чувствата и емоциите ви ще определят и поведението ви, за това е препоръчително да контролирате агресията си и в никакъв случай да не стигате до крайности, защото е сигурно, че нищо добро няма да последва от това. Резултатите от работата ви ще са с променлив успех, всичко ще зависи до колко сте последователни в делата си, предвид на това, че често подхващате нови задачи, без да завършвате започнатите. Ще си спестите загуба на нерви и пари, ако изградите стройна концепция и програма за изпълнението на нещата, които предвиждате, и най-важно да я следвате. Обнадеждаващото е, че няма да ви липсват възможности за изяви, и от вас ще зависи да се представите от добрата си страна. Обратното също е възможно. Препоръчително е да си наложите по-голям самоконтрол над поведението ви, за да не се превърне в проблем неумението ви да се въздържате, да сте толерантни и изслушвате мнението на колегите и партньорите си.

Ще изтощите силите си без причина, а най-лошото е, че осъзнавайки го, ще вините другите за това, което допълнително ще ви натоварва. Осигурете предимство на конструктивните си идеи, това е една от най-силните ви страни, и не се ангажирайте с много задачи едновременно, защото от сега е ясно, че няма да ги завършите. Подредете приоритетите си и ги следвайте с воля, независимо от възникващите затруднения и липса на желание понякога. Пътуванията ви ще са интересни, част от тях са свързани с чуждестранни визити, някои от които служебни. Пред някои от вас ще стои въпроса за смяна на местоработата, други ще преминат на нова позиция, а трети ще се преместят да живеят на ново място. В тази връзка ще бъдете поставени пред избор, премисляйки всички за и против. Бъдете обективни и не правете нищо на инат, или само, за да се докажете пред някого, който меко казано нехае за вас, за да не съжалявате. Често разногласията с партньора ви ще са по ваша вина, и тук има върху какво да размишлявате. Направете го по-скоро, за да не загубите доверието и интереса му към себе си. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година