×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 16 Февруари 2019
Овен

Месечен хороскоп
Юни 2018

3000

Месечен хороскоп - Овен - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

За представителите на знака Овен юни е период, през който трябва сериозно да анализирате случилото ви се и да си направите съответните изводи.

Колкото по-обективни са оценките ви към себе си и не омаловажавате грешките си, защото така ви устройва, а критично подхождате към всичко, което сте сътворили, в това число и пропуските си, толкова по-добра основа ще създадете за бъдещите си успехи. А такива ще дойдат, ако станете по-инициативни и търсите сами възможности за развитие на потенциала си, без да очаквате друг да го забележи и да ви покани, или да свърши работата ви. Постигнатото ще ви прави доволни и ще повиши интереса ви към нови предизвикателства. Бъдете активни и аргументирано налагайте идеите си, наместо да стоите в очакване, поддавайки се на илюзии и фантазии, които ви пречат да видите очевидните неща в живота ви. Но в случаите, когато очакванията ви се разминават с реалността не избързвайте с решенията си и не предизвиквайте събитията, под въздействие на гняв или необузданата си импулсивност. Ще ви прави чест, ако признаете грешките си и оцените заслугите на онези, които критикувате, но от чиито услуги щедро се ползвате.

Насочете упорството си към реализация на градивните си цели и не се инатете в отношенията с роднини, началници и колеги, бягайки от отговорности и опитвайки се да им внушавате величието си, без да си давате сметка, че то се доказва с дела, а не с бездействие. По същите причини са възможни проблеми и в личния ви живот. Ако не промените мисленето и поведението си сте изложени на риск от влошаване на отношенията с брачната ви половинка и от раздели. В бизнеса нещата са почти предсказуеми, предвид казаното по-горе. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година