Петък, 19 Април 2024
Овен

Месечен хороскоп
Юни 2018

3587

Месечен хороскоп - Овен - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

За представителите на знака Овен юни е период, през който трябва сериозно да анализирате случилото ви се и да си направите съответните изводи.

Колкото по-обективни са оценките ви към себе си и не омаловажавате грешките си, защото така ви устройва, а критично подхождате към всичко, което сте сътворили, в това число и пропуските си, толкова по-добра основа ще създадете за бъдещите си успехи. А такива ще дойдат, ако станете по-инициативни и търсите сами възможности за развитие на потенциала си, без да очаквате друг да го забележи и да ви покани, или да свърши работата ви. Постигнатото ще ви прави доволни и ще повиши интереса ви към нови предизвикателства. Бъдете активни и аргументирано налагайте идеите си, наместо да стоите в очакване, поддавайки се на илюзии и фантазии, които ви пречат да видите очевидните неща в живота ви. Но в случаите, когато очакванията ви се разминават с реалността не избързвайте с решенията си и не предизвиквайте събитията, под въздействие на гняв или необузданата си импулсивност. Ще ви прави чест, ако признаете грешките си и оцените заслугите на онези, които критикувате, но от чиито услуги щедро се ползвате.

Насочете упорството си към реализация на градивните си цели и не се инатете в отношенията с роднини, началници и колеги, бягайки от отговорности и опитвайки се да им внушавате величието си, без да си давате сметка, че то се доказва с дела, а не с бездействие. По същите причини са възможни проблеми и в личния ви живот. Ако не промените мисленето и поведението си сте изложени на риск от влошаване на отношенията с брачната ви половинка и от раздели. В бизнеса нещата са почти предсказуеми, предвид казаното по-горе. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!