Петък, 10 Юли 2020
Овен

Месечен хороскоп
Юли 2018

3011

Месечен хороскоп - Овен - Юли - 01.07.2018 - 31.07.2018 година

През тази година юли е по-различен от предишната, най-вече що се касае до вашите намерения и планове. Ако се притеснявате от забавяне и други неблагоприятни развития около вас, не се обезсърчавайте, защото нещата ви ще се подреждат добре, стига да се вслушате в съветите и да бъдете добронамерени към околните.

В отношенията си бъдете готови на компромиси, защото ще имате подбуди, тласкащи ви към своеволие и желание да изпреварвате събитията. По възможност си вземете отпуск и си осигурете време за отдих и развлечения, и без друго се нуждаете от повече разнообразие, но и от време за размисъл. В семейството не допускайте раздразнението да помрачи атмосферата на дома, бъдете толерантни към решенията на близките си и се отнасяйте с разбиране към проблемите им. По отношение на интимния ви живот ще бъдете чувствени и с желание за любовни авантюри.

Обвързаните да бъдат по-сдържани и не дават поводи за ревност у половинките си, за да не последват конфликти. Отнасяйте се по-внимателно към здравето си, особено през втората половина на месеца, когато има риск от разболяване и травми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година