Сряда, 18 Септември 2019
Овен

Месечен хороскоп
Юли 2018

2919

Месечен хороскоп - Овен - Юли - 01.07.2018 - 31.07.2018 година

През тази година юли е по-различен от предишната, най-вече що се касае до вашите намерения и планове. Ако се притеснявате от забавяне и други неблагоприятни развития около вас, не се обезсърчавайте, защото нещата ви ще се подреждат добре, стига да се вслушате в съветите и да бъдете добронамерени към околните.

В отношенията си бъдете готови на компромиси, защото ще имате подбуди, тласкащи ви към своеволие и желание да изпреварвате събитията. По възможност си вземете отпуск и си осигурете време за отдих и развлечения, и без друго се нуждаете от повече разнообразие, но и от време за размисъл. В семейството не допускайте раздразнението да помрачи атмосферата на дома, бъдете толерантни към решенията на близките си и се отнасяйте с разбиране към проблемите им. По отношение на интимния ви живот ще бъдете чувствени и с желание за любовни авантюри.

Обвързаните да бъдат по-сдържани и не дават поводи за ревност у половинките си, за да не последват конфликти. Отнасяйте се по-внимателно към здравето си, особено през втората половина на месеца, когато има риск от разболяване и травми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година